Aikuisen naisen meikki,  Kauneus

Lempeä meikki aikuiselle naiselle

Lempeä meikki aikuiselle naiselle

Meikissä osa tuotteista saatu (Filorga ja Max Factor)

Katsoin torstaina 26.8. By Railin liven, jossa Raili Hulkkonen mainitsi yksinkertaisuuden meikissä olevan kaunista aikuisella naisella. Tuolloin oli samalla By Railin luomivärien lanseeraus, sarjassa onkin aika täydelliset perusvärit, joista löytyy mielestäni kaikille silmien värille, siis jokaiselle, sopiva. Tiedän, koska ryntäsin heti ostoksille ja ostin nämä uudet luomivärit, kaikki kolme. Mutta niistä myöhemmin.

Olen Railin kanssa aivan samaa mieltä yksinkertaisuudesta ja päätin tehdä yksinkertaisen meikin. Mutta kuinka kävikään, hiukan lipesi, koska en malttanut olla kokeilematta jokunen aika sitten ostamastani Morphen 35XO Natural Flirt Artistry -paletista useampaa väriä. Tai, jos oikein tarkkoja ollaan, käytin tässä meikissä jopa viittä sävyä, jotka eivät olleet kovin kaukana toisistaan. Yleensä en näin montaa sävyä käytä, vaan haluan päästä huomattavasti helpommalla ja nopeammin. Mutta yhtä kaikki, kauniin pehmeä ja lempeä meikki tästä tuli, ks. postauksen lopusta meikin lopputulos.

Lempeä meikki aikuiselle naiselle / Morphe 35XO Natural Flirt Artistry -paletin sävyt, joita käytin.
Morphe 35XO Natural Flirt Artistry -paletin sävyt, joita käytin.
Morphe 35XO Natural Flirt -luomiväripaletti

Tästä käytin viileitä vaaleanpunaisen sävyjä ja ruskeaa, ks. yllä oleva kuva. Nämä Morphen paletit ovat yllättävän hyviä; hinta-laatusuhde on kohdallaan. Itselläni nämä luomivärit pysyvät todella hyvin eivätkä juokse luomivakoon tai luomien ryppyihin, ellen ole laittanut luomille kosteusvoidetta. Silloin mikään luomiväri ei pysy minulla paikallaan. Pigmenttiäkin on riittävästi. Helppo häivytettävä ja kerrostettava.
Vinkkinä: kurkistapa näitä Morphen omilta sivuilta; siellä on, ellei jatkuvasti niin vähän väliä, alennuksia. Tämä kyseinen paletti on ollut jo jonkun aikaa loppuunmyyty, enkä ihmettele.

Meikissä käyttämäni tuotteet ja kommentit tuotteista

Filorga (Filorgan tuotteet ovat saatuja pr-lahjoja)

Lift-Designer Ultra-Lifting serum
Tästä kevyestä ja juoksevasta, mutta samaan aikaan täyteläisestä seerumista olen tykännyt todella paljon. Kesällä se riitti mainiosti kuumimpina päivinä yksin iholle kosteuttavaksi tuotteeksi. Seerumi antaa kosteuden lisäksi ihanaa hehkua.

Filorga Lift-Designer – Ultra-lifting serum

Oxygen-Glow CC Cream, spf 30 – PA+++

Tämä on aivan uusi tuote Filorgalta ja tuli myyntiin syyskuun alussa.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. On hoitava ja luonnollisen kaunis hehku lopputuloksena!

Tuote on vaaleanpunertavan valkoinen, mutta mukautuu ihon omaan sävyyn, oli oma iho lämmin tai viileä. Jos haluat enemmän peittävyyttä, laita enemmän, jos taas kevyen peiton, käytä ohuemmin.

Minä käytin ohuemmin ja kuten huomaat, iho näkyy alta. Minä tykkään, joku toinen ei.

Filorga Oxygen-Glow CC Cream
Huomaatko, kuinka voide sulautuu ihoon?

Shiseido

Synchro Skin Correcting GelStick Concealer, sävy 202 Light

Tämä peitevoide on puikko ja kevyempi kuin toinen suosikkini peitevoiteista (Synchro Skin Self-Refreshing Liquid Dual-Tip Concealer). Jälkimmäisellä saa tuhdimman peiton, mutta nyt käyttämäni puikko on erityisesti kesäaikaan mukavan kevyt, se ei keräydy juotenteisiin . Tietenkin tämä sopii mihin vuodenaikaan vain ja erityisesti, ellet kaipaa saati tarvitse tuhtia peittoa. Tätä voi kerrostaa ja kerrostamattakin on riittävän peittävä itselleni. Pidän siitä, että iho on luonnollinen ja sen virheet saavat näkyä.

Käytän peitepuikkoa siten, että otan sitä napakalla lyhytkarvaisella siveltimellä ja sutaisen vain tismalleen siihen, missä peittoa tarvitsen ja pehmittelen paikalleen taputellen sormenpäällä. Tämä pehmittely usein vasta meikin lopussa, koska koen tämän toimivan paremmin, kun se on saanut itsekseen hiukan sulautua iholle. Shiseidon (ja varmasti muutkin) peitetuotteet toimivat erinomaisesti myös luomivärin pohjustajana. Ja vaikka et luomiväriä laittaisi, tämä tasoittaa luomen värin.

Lempeä meikki aikuiselle naiselle – Synchro Skin Correcting GelStick Concealer, sävy 202 Light
Vaikka minulla on todella tummat silmänaluset, laitan peitevoidetta vain ja ainoastaan juuri tuohon kuoppaan, koska siihen varjokin ilmestyy kaikkein tummimpaan kohtaan.

Lipliner InkDuo, sävy 04 Rosewood (linkki >)
Tästä sain aikoinaan ensimmäisen kynän testiin ja sittemmin olen ostanut itse uuden. Siis pidän kynästä; sen pysyvyydestä ja erityisesti tässä meikissä käyttämäni kynän ruusunpunervasta sävystä. Eikä unohdeta sitä, ettei tätä tarvitse terottaa. Sävy 04 Rosewood on lämpimän ruusuinen ja tuntuu, että sopii minkä vain muun sävyisen meikin kanssa.

Toisesta päästä kynää löytyy huultenpohjustustuote, mutta se on minulta jäänyt käyttämättä. Joku toinen varmasti käyttäisikin, koska sen luvataan suojaavan ja pehmentävän huulia, ja onhan se mukavan tuntuinen. Jos hankit kynän, laita ensin primer ja sitten vasta rajaus. Kynällä voit aivan hyvin myös värittää huulet.

Aion jossain sopivassa kohtaa kotiuttaa nudemman sävyn 01 Bare, myös 03 Mauve näyttää kauniilta.

Shiseido Lipliner InkDuo, sävy 04 Rosewood

Max Factor (nämäkin testiin saatuja pr-lahjoja)

False Lash Effect, Max Our Blue Primer
Tämä on ensimmäinen ripsivärin pohjustustuote, jota olen koskaan kokeillut. Pari ensimmäistä kertaa meni harjoitellessa enkä ollut varma, pidänkö tuotteesta. Opittuani käyttämään tätä, tykkään kovasti! Juju on siinä, että tuotteen kannattaa antaa kuivahtaa, mutta ei kuivaa kokonaan, ennen ripsivärin lisäämistä.
Kyllä vain, itsestänikin kuulostaa paljolta, että pitäisi käyttää kahta eri tuotetta, ripsarin alle primer, mutta se kannattaa eikä itse asiassa vie yhtään enempää aikaa kuin kaksi kerrosta ripsiväriä. Ripsiväriä säästyy, kun alla on primer, enkä itse ole kahta kerrosta ripsiväriä käyttänytkään tämän kanssa.
Lisäksi tätä pohjustustuotetta voi aivan hyvin käyttää yksinään sinisenä ripsivärinä.

False Lash Effect XXL
Onkohan tämä ensimmäinen koskaan kokeilemani Max Factorin ripsiväri? Ja tämä on hyvä. Tästä on tullut mainio kilpailija toisen ikisuosikkini Maybellinen Lash Sensational Sky High -ripsivärille. En osaa sanoa, kumpi on parempi. Molemmat ovat oikein hyviä, vaikka esimerkiksi harjat ovat aivan erilaiset. Yksi ohut kerros riittää edellä mainitun primerin päälle. Käyttämällä kaksi kerrosta saat todella näyttävät ripset, mutta itselleni kaksi kerrosta on hiukan liikaa ja saan ripsistäni sotkuiset.
Myönnän myös, että käyttö vaati minulta pari kokeilua ennen kuin vakuutuin.

Max Factor False Lash Effect XXL

MicroLiner Ink, sävy 02 Brown
Shiseidon terävät rajauskynät ovat suosikkieni sarjassa. Olen näitä saanut kokeilla – minulla onkin luultavasti kaikki sävyt – ja olen myös ostanut näitä itse. Mieluisimmat sävyt minulle ovat Gray ja Brown (kyniin suora linkki TÄSSÄ). Sanoisin niiden olevan pehmeämpiä valintoja päiväkäyttöön aikuiselle naiselle kuin musta. Toki mustan päälle voi aina laittaa luomiväriä ja muuttaa rajauksen sävyä siten. Kannattaa kokeilla. Sävy on riittävän tumma myös iltakäyttöön, ellet halua hankkia montaa eri sävyä. Jos huolehdit siitä, että ruskea voi korostaa silmien mahdollista punoitusta, hanki harmaa kynä.

Linkitän tähän Instagramista videon: linkki videoon, jossa käytän ruskeaa kynää iltameikkiä varten ja laitan sen päälle Morphen paletista tumminta ruskeaa sävyä pehmentämään rajausta. Minusta tummanruskea sopii erinomaisesti yhteen vaaleanpunaisten sävyjen kanssa, kunhan ovat samaa sävyperhettä. Tosin, miksipä ei kylmiä ja lämpimiä voisi laittaa rinnan?

Olen joskus jostain arvostelusta lukenut moitteita siitä, että näiden kynien terä katkeaa helposti. On minullekin käynyt niin, mutta mikään näin terävä ja ohut kynän kärki tietenkin katkeaa, jos sen kanssa ei toimi varoen. Tämä liukuu kevyesti ripsirajassa ja tarttuu hyvin, kynää ei kannata painaa vaan kevyt piirto riittää.
Toinen vinkki käyttöön: älä pyöritä kynää liikaa esiin. Helteillä kynä tuntuu myös olevan hiukan pehmeämpi, kokeile kuumaan kesäaikaan säilyttää kynä jääkaapissa.

Tummanruskeaa tummanruskean päälle pehmittämään rajausta.

By Raili (saatu testiin)

Pro Glow Perfecting Cream Blush 010
Tämä on suosikkiki By Railin poskipunista (linkki Sokoksen sivulle). Koen tämän sävyn sopivaksi jokaiseen tilanteeseen. Päivällä yksi kerros ja kun päivä kääntyy illaksi ja olet menossa ulos, lisäät vain toisen kerroksen.
Minä lisään poskipunaa myös nenänvarteen ja otsalle aurinopuuterin paikalle. Koska… miksipä ei? Ja mielestäni se näyttää luonnolliselta.

Levittämiseen käytän joko sivellintä tai taputtelen poskipunan paikalleen. Jos huomaat kuvasta, niin taputtelen poskipunan aika ylös, jopa silmän alle. Olen huomannut sen pyöristävän lommoisia poskiani. Ja taas kerran, se näyttää mielestäni luonnolliselta.

Minulta löytyy myös sävy 020, mutta koen itselleni paremmaksi ja monikäyttöisemmäksi 010:n, koska saan tästä intensiivisemmän kerrostamalla.

Luultavasti sekä 010 ja 020 ovat myyty loppuun, koska By Railin sivuilta löytyy myös lämmin sävy 030. Sekin on kaunis ja löytyy meikkipussistani.

Nämähän ovat nestemäisiä poskipunia. Se on vain ja ainoastaan plussaa, ne eivät kuivata ja liukutuvat keveästi paikalleen.

Lempeä meikki aikuiselle naiselle – poskipuna

Brow Pomade, sävy Dark Brown
Tämä on minun suosikkini By Railin kulmaväreistä (linkki >). Sävy on tummin ja kylmä tai kylmähkö, ja siksi se sopii minulle parhaiten, ja sitä voi käyttää kevyellä kädellä. Kulmani ovat harvat, mutta ne vähäiset karvat ovat tummahkoja ja kylmän sävyisiä. Jos tarvitset tummempaa sävyä, laita tuotetta enemmän. Käytän laittamiseen napakkaa viistoa kulmavärisivellintä.

Guerlain KissKiss Lips Shine Bloom, sävy 129 Bloom Kiss
Tämä on aivan ihanan hoitava, kevyesti kiiltoa antava huulipuna (etsi sävy 129, linkki Stockmannin sivuille >). Pysyvyys ei ole parasta A-luokkaa, koska tämä on kiiltopuna. Tiedäthän, mattapunat pysyvät paremmin kuin hoitavammat kiiltoa antavat. Itse en pidä mattapunista lainkaan, ne kuivattavat liikaa ja tuntuu, että vetävät huulet kasaan.

Mielestäni meikistä tuli oikein nätti.

Lempeä meikki aikuiselle naiselle, lopputulos
Meikin lopputulos. Tein ensin meikin päiväksi ja vielä lopuksi jatkoin iltameikiksi. Iltameikin ei aina tarvitse olla tumma.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.